27.03.2005 Lappeenranta

Saija Juutilainen, good in open class, 61 cm

2,5 v hyvän sukupuolileiman omaava, hieman lyhyt runk. ja lyhytpäinen. Voim. kallo-osa ja pää saisi olla kuivempi. Hyvä purenta. Suuret korvat. Hyvä kaulan pit. mutta kaula saisi kiinn. paremmin ylälinjaan. Lapa ok. Olkavarsi voisi olla viistompi ja takakulm. parem. Hyvät tiiviit käpälät. Hyvä runko. Esitetään eritt. hyvässä lihaskunnossa ja karvapeitt., mutta ei oikein esiinny tänään liikkuessaan edukseen. Takaliikkeet jäävät rungon alle ja painuvat pihtiin. Hyvä häntä. Erinom. karvanlaatu ja hapsutus. Hyväluonteinen mutta kaipaa lisää kehätottumusta ja takaosan tulee parantua erit. liikkuessa.

2.5 years old with a good gender feel. Slightly short body and head. Strong skull and head could be drier. Good bite. Large ears. Good length of neck but attachment of neck to topline could be better. Shoulder ok. Upper arm could be angled better and rear-angulation could be better. Good, tight paws. Good body. Shown in exellent muscular condition and fur, but doesn’t perform well when moving. Rear movements stay under the body and look cow-hocked. Good tail. Excellent fur and feathering. Good-natured but needs more experience in the ring and the rear must get better esp. in movement.