27.08.2005 Pieksämäki

Tarja Hovila, very good and placed first in junior class, size good enough

Erittäin hyväntyyppinen, sopivanvahvuinen junnu-uros, jolla on oikeat mittasuhteet. Hyvät pään linjat ja vahvuus sopiva. Tummat silmät ja hyvä ilme. Hyvä kaula ja ylälinja. Hieman niukasti kulmautunut etuosa. Oikeanmallinenen rintakehä. Sopiva vahvuus luustossa. Hieman jyrkkä lantio, hyvin kulmautunut takaosa ja hyvä hännän kiinnitys. Liikkuu vielä edestä löysästi, takaa ok. Oikeanlaatuinen turkki, miellyttävä luonne.

A junior dog with good type. Good lines of the head and adequate strength. Dark eyes and good expression. Good neck and topline. Slightly small angulation in the front. Correct ribcage. Correct bone strength. Slightly steep croup, well angulated back and good tailset. Loose movements in the front, back movements ok. Correct coat and pleasing character.