18.11.2006 Jyväskylä

Lena Eskills, Sweden, very good and placed second in open class

2 år, ännu mitt i sin utveckling. Trevlig hane.Som borde har mer masculinitet allt i genom. Vackert välformad huvud med härlig uttryckt. Lagom stop och korrect bett. Vällagt skuldra. Något rak överarm.Välformad bröstkorg med korrekt längt. Tillräckligt benståmme. Bra rygg och kors. Rör sig från sidan med bra steg. Parallel fram och bak. Trevlig temperament.

2 year old and still undeveloped. Nice dog that should be more masculine. Beautiful well-formed head with wonderful expression. Adequate stop and correct bite. Well-positioned shoulders. Slightly straight upper arm. Well developed ribcage with correct length. Adequate bone structure. Good back and lower back. Move with a good step from the side and well-balanced from the front and back. Good character.