29.06.2008 Mäntsälä-Järvenpää

Saija Juutilainen, very good in working class

16 kk, mittasuhteiltaan miellyttävä nuori uros. Sopusuhtainen raajaluusto, mutta leveyttä saa tulla koko koiraan lisää. Kaunisilmeinen, mutta vielä kovin syväkalloinen pää. Kuono saa vielä täyttyä, huulet kovin löysät. Hieno ylälinja, hieman pysty olkavarsi. Hyvä takaosa ja käpälät. Liikkeissä vielä löysyyttä edestä, hyvä sivuliike. Ei tänään parhaimmillaan. Hyvä karvanlaatu.

Tuomarin suullinen kommentti: Pieni mies on tullut elvistelemään tänne isojen poikien joukkoon :). Pitäähän se tulla jos meriittejä on käyttöluokkaan tulla. Sulo oli päivän nuorin uros…

16 months, pleasantly proportioned dog. Harmonius limbs and bone structure, but the whole dog needs more width. Pretty expression, but deep-skulled head. Muzzle needs to fill out, lips still very loose. Fine topline, slightly straight arm. Good hind and paws. Still some looseness in front-movements, good side movement. Not at his best today. Good fur.

Judges comment aloud: Small man came to brag among the big boys :). But he has to come when he has the merits to enter the working class. Sulo was the youngest dog entered…