02.05.2009 Tohmajärvi

Elena Ruskovaara, good in working class

Erittäin nuorekas, ei nyt parhaassa karvassaan esitetty uros. Keskivahvat raajat. Solakka runko. Hyvin maskuliininen pää, jossa hieman surumielinen ilme. Reilut huulet. Kulmaukset saisivat olla voimakkaammat edessä ja takana. Ja kaula ulottuvampi. Huolimattomat, aika lyhyet etuliikkeet. Taka-askeleen toivoisin ponnekkaammaksi ja hännän tyylikkäämmäksi liikkeessä. Reipas esiintyjä, mutta liikkeestä puuttuu ulottuvuus.

Very youthful, not shown in best possible coat. Medium limbs. Trim body. Very masculine head with slightly sad expression. Ample lips. Angulation could be stronger both in front and rear. And neck have more reach. Sloppy, slightly short movement in front. Rear movement could have more strength and tail more stylish during movement. Brisk performer, but movement lacks reach.