05.05.2013 Kajaani group show

Viveca Lahokoski, Excellent and placed first in junior class

Elegantti, kaunislinjainen, 10kk nuori uros. Erinom[aiset] pään linjat, hieman niukka otsapenger, kuono-osa voisi olla pidempi. Hyvä kaula, kaunis selkälinja, pitkä mutta vahva lanne. Hieman luisu lantio. Sopiva luusto. Vielä kovin niukka eturinta. Hyvät takakulmaukset, hyvä matala kinner. Liikkuu vielä kapeasti edestä ja takaa, ok askelpituudella sivulta. Runko vielä kesken kehityksen. Esiintyy + esitetään edukseen.

Elegant 10 months old young dog with beautiful lines. Excellent lines in head, slightly scanty stop in forehead, muzzle could be longer. Good neck, beautiful backline, long but strong loin. A slightly sloping croup. Proper bones. Still quite scanty forechest. Good rear angulations, good low hock. Moves quite narrowly from front and back, with ok length of step from the side. Body is still under developement. Shows himself + is been shown in advantage.