17.05.2014 Joensuu INT

Katja Korhonen, Intermed EXC2

22 kuukautta. Erinomainen tyyppi. Oikeat mittasuhteet, mutta kookas uros. Hyvät päänlinjat. Vaaleanruskeat silmät. Leikkaava purenta. Erinomainen kaula joka kauniisti kiinnittyy ylälinjaan. Vankka raajaluusto. Pysty olkavarsi. Riittävät takakulmaukset. Erinomainen turkin laatu ja hännän kiinnitys. Liikkuu yhdensuuntaisesti edestä ja takaa. Toivoisin sivuaskeleeseen lisää pituutta. Miellyttävä luonne. Hyvin esitetty.

22 months old. Excellent type. Correct proportions, but a big male. Good lines in head. Light brown eyes. Correct bite. Excellent neck that attaches beautifully to the topline. Strong bones in legs. Upright upper arm. Enough rear angulations. Excellent quality coat and tail attachment. Moves parallel front and back. I’d wish more reach to the side movement. Pleasant temperament. Handled well.